Czasy zimnej wojny! Pomóż obalić rządy Złego Władcy!
Użytkownik
* Krwawe wspomnienie *
- Giń. *wbija miecz plazmowy w głowę smoka* Nigdy mi się to nie znudzi. *strzela z karabinu w kolejne 2*
"Hm?" Szybko wycofała się z jego świadomości.
- Nie wydaje mi się żebym kiedykolwiek spotkała smoka umysłu. Ale jeżeli mogę pomóc... Hej, co tam się dzieje? - wskazała na coś za plecami smoka.
Użytkownik
- Nie nabierzesz mnie. Wyczułem że kłamiesz. *zmienia się w swoje prawdziwe ciało* Nie uciekniesz mi. Zabije cię i pochłonę twoje wspomnienia a następnie go zabiję. *celuje w nią pistoletem laserowym*
Użytkownik
* celuje drugim pistoletem za siebie *
Pistolet zanurzył się w portalu prowadzącym do Jaskiń Podziemnego Miasta, części zamieszkałej przez najwięcej złowieszczych stworzeń. Smoczyca szybko podcięła nogi napastnikowi, sprytnym zaklęciem odcięła mu szpon przytrzymujący spust pistoletu. Popchnęła smoka w kierunku przejścia, tak że stanął na jego krawędzi.
Użytkownik
- Wyczuwam jego sygnaturę. Dzięki za pomoc. *skacze do portalu*
// Obcięła mu paluszek ;-; //
- Kochany, jaka pomoc? To będzie piekło! - Istnieją portale wypaczone. Istota żywa, która przez taki przechodzi dostawaje pomieszania zmysłów, kończyn i wychodzi z zatraconą umiejętnością poruszania się a często nawet logicznego myślenia. I tak, to był jeden z takich portali.
Zanderia złapała spadający szpon.
Ostatnio edytowany przez Virllanda (2013-06-02 17:42:22)
Użytkownik
- Myślisz że jestem żywy? *przekazuje jej przez szpon*
- Nie, myślę że jesteś rozczłonkowany. A zaraz będziesz zwęglony.- roboto-podobne coś zgodnie z "przewidywaniami" Zand zajęło się solarnym ogniem. Tylko kawałeczek jego szponu zostawiła.
Użytkownik
* ze szponu zaczęło się odbudowywać nowe ciało *
" Cholercia, musi skądś brać materiały na odbudowę więc sposobem na jego tymczasowe unieszkodliwienie jest... "
~~ Indir, przygotuj komorę próżniową. Szybko. ~~
Ostatnio edytowany przez Virllanda (2013-06-02 17:55:25)
Użytkownik
Ind: Przygotowana *przekazuje w myślach*
- Wiecie że to mnie na długo nie powstrzyma.